Informare! Falși controlori circulă în RATT

autobuze

Atenție în mijloacele de transport în comun din Timișoara! Regia Autonomă  de Transport informează călătorii că în ultima perioadă tot mai mulți pasageri cad victime escrocilor. Mai precis, mai mulți indivizi se dau drept controlori ai RATT.

Conducerea instituției îi avertizează pe cetățeni că inspectorii Regiei de Transport Local au un ecuson oficial, specific, ce trebuie purtat la vedere, precum și un card destinat verificării care blochează validatoarele. Toate acestea atesta faptul persoana este cu adevărat controlor. “În momentul efectuării acţiunii de control în orice mijloc de transport în comun, este să aibă la vedere ecusonul oficial care indică faptul că este controlor și cardul destinat controlului care blochează validatoarele. În caz contrar, îi rugăm pe călători să nu prezinte niciun document oficial (bilet, abonament, buletin, carnet de elev, carnet de student, cupon de pensie), existând riscul să aibă de a face cu astfel de persoane”, transmit reprezentanții RATT.

Activitatea de contol bilete și abonamente se efectuează în echipe formate din minim doi angajați RATT sau împreună cu angajaţi ai Poliţiei Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here