Infracţiuni pe bandă rulantă în trafic, pe şoselele din Timiş!

Polițiștii timișeni au depistat trei bărbați, cu vârste între 23 și 49 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

În cursul zilei de ieri, polițiștii din Lugoj au depistat un tânăr, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiu. În urma verificărilor în baza de date, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulației pe drumurile publice, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Tot ieri, poliţiştii timişeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Herendeștiului din Lugoj. În urma verificărilor în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Un alt caz a fost depistat de poliţiştii timişoreni. Astfel,s eara trecută, în jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că bărbatul, ar fi avariat două autoturisme staționate pe strada Căpitan Dan.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cele trei cazuri, pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here