Infractor „gospodar”: a furat doar drujbe și scule de grădinărit

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sânandrei au reținut un tânăr, de 32 de ani, bănuit de comiterea unui furt în localitatea Orțișoara. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 11 octombrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sânandrei, au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, cercetat pentru furt calificat. În fapt, în data de 25 septembrie, bărbatul a pătruns prin poarta de acces pietonală care era întredeschisă, într-un imobil din localitatea Orțișoara, iar din interior, a sustras o drujbă pe benzină, o drujbă electrică, o mașină electrică de tuns gardul viu și un curățător cu presiune, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate proprietarului. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here