Instituția Prefectului Timiș sărbătorește astăzi împlinirea a 25 de ani de activitate

0
26

Sărbătoare mare la Instituția Prefectului din Timiș! Se aniversează 25 de ani de activitate!

La ceas aniversar, prefectul județului a organizat mai multe evenimente dedicate în primul rând angajaților instituției. În plus, la ceremonia aniversară au fost invitați foștii prefecți și subprefecți, care de-a lungul anilor au fost la cârma instituției.

 ”Din puţinul pe care noi îl avem la dispoziţie încercăm să facem un program frumos cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea Instituţiei Prefectului, o instituţie cu părţi bune, dar şi rele. Astăzi sper să ne amintim cu toţii doar de părţile bune, să ne bucurăm de ceea ce noi ca instituţiei am pregătit pentru colegii noştri, dar şi pentru angajaţii Instituţiei Prefectului, pentru că baza acestei instituţii sunt angajaţii şi sunt convins că fără sprijinul lor care aduc fiecare un grad de valoare ridicat nu am putea să sărbătorim astăzi cu fruntea sus această aniversare. Am pregătit un pliant, o insignă, o sticlă de vin cu emblema pe care este inscripţionată data înfiinţării, plus un mic program artistic muzical susţinut de cei mai buni copii de la Liceul “Ion Vidu”. În timpul acestei prezentări artistice pe un ecran vor rula imagini cu activităţile fiecărui prefect şi subprefect”, spune prefectul de Timiș, Mircea Băcală.

În cei 25 de ani de activitate, la conducerea instituției au fost 12 prefecţi: Florentin Cârpanu, Emil Mateescu, Dorel Borza, Ioan Paştiu, Dan Poenaru, Dumitru Ganţ, Liviu Barbu, Horia Ciocârlie, Ion Răducanu, Ovidiu Drăgănescu, Eugen Dogariu şi actualul prefect Mircea Băcală.

În ceea ce privește funcțiile de subprefect, acestea au fost ocupate de: Emil Mateescu, Andrei Mâţiu, Heinrich Dorbny, Viorel Coifan, Călin Drug, Nicolae Gudiu, Petru Miculescu, Vasile Tarciatu, Constantin Ostaficiuc, Ludovic Zudor, Ionel Gătlan, Matei Suciu, Alexandru Chirilă, Gheorghe Ciobanu, Zoltan Marossy, Laviniu Bedrosian, Eugen Dogariu, Codruţa Botez, Andrei Orban, Liliana Oneţ, Eugen Dogariu şi Daniel Franţescu.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here