Întâlnire cu organizatorii de competiţii

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a avut loc astăzi întâlnirea cu reprezentanţii cluburilor ai autorităţilor şi instituţiilor cu care se cooperează sau colaborează pentru desfăşurarea în bune condiţii a competiţiilor şi jocurilor sportive din judeţul Timiş.

În cadrul întâlnirii au fost abordate teme privind prezentarea neajunsurilor constatate pe timpul desfăşurării turului sezonului competiţional 2015-2016. S-au prelucrat prevederile legale privind asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în incinta arenelor sportive, având loc dezbateri pentru lămurirea tuturor aspectelor de interes necesare desfăşurării în condiţii de normalitate şi legalitate a activităţilor sportive.

La întrunire au participat reprezentanţi ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, Poliţia Locală Timişoara şi Poliţia Locală Giarmata.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here