Întâlnire de urgență la CJ Timiș cu reprezentanții societăților de deszăpezire

Drumurile județene din Timiș sunt pregătite de iarnă. Autoritățile au încheiat pregătirea pentru acest sezon și speră să nu întâmpine dificultăți în ceea ce privește deszăpezirea drumurilor.

Vicepreședintele CJ Timiș, Roxana Iliescu, i-a convocat de urgență, în această după-amiază pe responsabilii cu deszăpezirea drumurilor județene. Pe drumurile din Timiș acționează cinci operatori, pe șase zone. Astfel, zona I : Sânnicolau Mare- Jimbolia (SC Group DCM), zona II – Sânandrei- Orţişoara- Giarmata- Pişchia (SC MNG Trans), zona III – Aeroport- Giroc- Jebel, Ciacova- Gătaia- Jamu Mare (SC Axela Construcţii), zona IV – Moşniţa- Buziaş- Sacoşu Turcesc-Niţchidorf (SC Tehnocer), zona V – Coşteiu-Bara- Brestovăț- Bethausen (SC Compact Product), zona VI – Boldur- Darova-Făget- Margina-Pietroasa- Fârdea-Tomeşti(SC Tehnocer). “Avem încheiate contracte pe patru ani. Avem întreg județul Timiș împărțit în șase zone de acțiune. Pe fiecare zonă de acțiune am nominalizat un inspector de zonă, care are atribuția de a verifica în ce mod serviciile sunt asigurate. Din ce cunosc, astăzi nu au fost cazuri să fim pe teren”, a transmis Roxana Iliescu, vicepreședintele CJ Timiș.

La rândul sau, Marius Onețiu, șeful Direcției Tehnice din cadrul CJ Timiș a precizat ca deocamdată în Timiș nu au fost semnalate probleme.“Nu am avut probleme în general. Am fost feriți de ceea ce se întâmplă în zona de sud-est a României”.

CJ Timiș are în gestiune, prin Direcția de Drumuri Județene, o rețea de 1.600 km de drumuri județene. Reamintim, anul trecut, CJ Timiş a plătit 3.000 de lei pentru serviciile de deszăpezire.

Autoritățile recomandă tuturor participanţilor la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum despre starea drumurilor naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă. Pot găsi informații la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here