Programul intensiv de spălare a rețelei de apă din Sânandrei continuă săptămâna viitoare, fără întreruperea furnizării apei. Programul se va desfășura de luni până vineri, între orele 9 și 15, iar planificarea pe străzi este redată alăturat. Spălarea conductelor se face periodic, ca parte a programului de mentenanță preventivă a rețelelor de apă, desfășurat de Aquatim.

  • Luni, 10 feb. – strada Tineretului (între străzile Sf. Andrei și Sat Nou);
  • Marți, 11 feb. – strada Bisericii (între străzile Sf. Andrei și Viitorului);
  • Miercuri, 12 feb. – strada Violetelor (între străzile Sf. Andrei și Izlaz);
  • Joi, 13 feb. – străzile Bujorilor, Begoniei, Nuferilor, Garofiței, Zambilelor, Crizantemelor;
  • Vineri, 14 feb. – verificări ale rețelei de distribuție, este posibil ca presiunea la robinete să fie redusă, în toată localitatea.

Presiunea apei în timpul lucrărilor de spălare va fi scăzută pe străzile: Bătrâna, Primăverii, Tineretului, Islaz, Sat Nou, Viitorului, Violetelor, Bisericii, Nuferilor, Bujorilor, Begoniei, Zambilelor și Crizantemelor.

Pe durata spălării și la reluarea alimentării cu apă în regim normal, apa de la robinet va fi tulbure. Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

 

 

Articolul precedentTimisoara uitata!
Articolul următorAngajata unei săli de jocuri din zona Traian, tâlhărită, seara trecută! Polițiștii au intervenit de urgență

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.