Săptămâna începe cu întreruperi semnificative în furnizarea apei, atât în Timișoara, cât și în două localități din apropierea municipiului. Luni, 21 octombrie, timp de mai multe ore, nu va curge apă la robinete, întrucât Aquatim este nevoită să intervină pentru remedierea unor avarii la rețeaua de distribuție.

Vor fi afectați timișorenii de pe străzile Lorena, Oituz, Vălișoara, Bobâlna, Gheorghe Țițeica, Flacăra, Nicolae Ursu, Luncani, Țepeș Vodă, Nicolae Filimon, Martir Vasile Balmus și Orion. Aceeași problemă va fi întâmpinată și în localitățile Recaș și Sânandrei.

Totodată, luni, 21 octombrie, în intervalul orar 9.00 – 14.00, se va executa cuplarea extinderii de conductă pe strada Cehov, nr. 68. Lucrarea este executată din fonduri private. Vor rămâne fără apă străzile Cehov, Musicescu – între Martirilor și Oedip, Dimineții și Aluniș.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, transmit reprezentanții Aquatim.

Articolul precedentSe oprește apa caldă pe mai multe străzi din Calea Șagului și Dâmbovița! Vezi aici dacă ești afectat!
Articolul următorCinci persoane rănite într-un accident rutier care a avut loc în Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.