Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Tot joi, între orele 9-14, în Jimbolia se vor executa lucrări la conducta PEHD 200. Pe durata acestora se va întrerupe apa pe străzile Calea Timișorii, Hammerstein, Costache Negruzzi și Spre Est (nr. 15-25).

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentAUDIO: Haos in primaria condusa de USR-istul Horia Bugarin! Un simplu angajat a vrut sa dea afara un consilier local cu politia
Articolul următorCe este OnlyFans?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.