Miercuri, 29 martie, între orele 8-15, în Buziaș se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Avram Iancu, Florilor și Câmpului pentru lucrări la rețeaua de distribuție.
În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, pe 29 martie, între orele 9-16 se va întrerupe furnizarea apei în Satchinez, iar pe 30 martie, în intervalul orar 9-16 se va opri apa în Hodoni.
Joi, 30 martie, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte pe Calea Stan Vidrighin. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Chimiștilor și la firmele Hexagon, Lukoil, STPT, Aquatim, Rolling și la cimitir.
Tot joi, 30 martie, între orele 9-15, la intersecția bulevardului Cetății cu strada Brândușei se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de
tramvai si modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 – bulevardul
Cetății”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Timiș, Brândușei (inclusiv la Punctul Termic) și la Grădinița nr. 27. Tot pe 30 martie, între orele 9-16 se va întrerupe furnizarea apei în cartierul Aeroport pentru spălarea turnului de apă și a rețelei de distribuție.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.
Articolul precedentDoi cetățeni străini, opriţi în tentativă de trecere ilegală a frontierei în Serbia
Articolul următorFacultatea de Arhitectură și Urbanism a UPT revine cu o nouă ediție a tradiționalei expoziții Prototip/Fabricație digitală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.