Zilele viitoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități.

Ca urmare, pe 8 mai, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Ohaba-Forgaci și Racovița, iar pe 9 mai, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Sinersig și Ficătar. Tot pe 9 mai, în același interval orar se va opri furnizarea apei în Știuca, Oloșag și Găvojdia. Pe 10 mai, în intervalul orar 8-14 presiunea va fi scăzută în Sinersig.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentO călătorie în timp, pe scena Galei aniversare Pentru Voi, ediția a XV-a
Articolul următor„Tech Talks by UPT 2023”, cea mai importantă conferință de tehnologie din regiune va fi la Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.