Marți, 1 noiembrie, între orele 8-20 se vor executa legături de conducte pe strada Gheorghe Lazăr la intersecție cu străzile Salciei, Timiș, Johann Sebastian Bach și Teiului.

Lucrările fac parte din proiectul POIM “CL12: Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei pe străzile Gheorghe Lazăr – între strada Pictor Ioan Zaicu și Bulevardul Cetății – Bulevardul Cetății între strada Gheorghe Lazăr și Calea Bogdăneștilor, Calea Bogdăneștilor – între strada Suceava și Bulevardul Cetății -, Calea Circumvalațiunii – între strada Gheorghe Lazăr și Calea Bogdăneștilor -, Martir Remus Tășală, Aleea Cascadei, Intrarea Zenit, Madrid, Johann Sebastian Bach, Dimitri Ivanovici Mendeleev, Semicerc, Gheorghe Cucu, Academician Sextil Puscariu, Pavel Rotariu, Dinu Lipatti, Dornei, precum și la punctul termic de pe strada Dimitri Ivanovici Mendeleev.

În săptămâna 31 octombrie – 4 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în Recaș se va opri apa pe străzile Plopilor, Lucian Blaga, Viilor, Teiului, Crinului, Salcâmului, Albăstrelelor, Fagului și Răsăritului pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentA luat-o la pădure şi s-a rătăcit. Salvatorii l-au cautat ore bune
Articolul următorConferințele Dilema veche la UVT. Timișoara, 2-4 noiembrie 2022, Aula Magna. Despre „Învăț și dezvăț”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.