Ioan Căprariu, numit președinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naționale de Pensii Publice

Ioan-Petru Căprariu, membru al Organizației PSD Timiş, a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naționale de Pensii Publice și președinte al consiliului de administrație.

Numirea a fost făcută de către premierul Viorica Dăncilă, fiind publicată în Monitorul Oficial de astăzi, 18 aprilie 2019.

Ioan-Petru Căprariu, aflat în conducerea Casei Județene de Pensii Timiș de aproape 30 de ani, este un membru de bază și cu o mare vechime în PSD Timiș.

“Sunt onorat pentru numirea făcută de către doamna premier Viorica Dăncilă, dar în același timp sunt conștient de responsabilitatea pe o voi avea din această nouă postură. Totodată, doresc să le mulțumesc colegilor mei din organizația PSD Timiș pentru toată susținerea pe care mi-o acordă.”, a declarat Ioan-Petru Căprariu.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, salută decizia luată de către Guvernul României:

Încă un membru PSD Timiș pe o poziție de conducere la o instituție de nivel național este un motiv de mândrie pentru organizația noastră, care în repetate rânduri a demonstrat că este o echipă unită. Numirea colegului nostru reprezintă o dovadă a aprecierii implicării PSD Timiș în activitatea politică și nu numai, precum și o recunoaștere a profesioniștilor și a oamenilor de valoare pe care îi are organizația noastră județeană. Îl cunosc pe domnul Căprariu de foarte mulți ani, îl apreciez pentru felul în care a condus de zeci de ani instituția la nivel județean și am mare încredere în dumnealui în ceea ce privește activitatea pe care o va desfășura din noua poziție.”, a precizat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here