Ioan-Petru Căprariu, membru al Organizației PSD Timiş, a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naționale de Pensii Publice și președinte al consiliului de administrație.

Numirea a fost făcută de către premierul Viorica Dăncilă, fiind publicată în Monitorul Oficial de astăzi, 18 aprilie 2019.

Ioan-Petru Căprariu, aflat în conducerea Casei Județene de Pensii Timiș de aproape 30 de ani, este un membru de bază și cu o mare vechime în PSD Timiș.

“Sunt onorat pentru numirea făcută de către doamna premier Viorica Dăncilă, dar în același timp sunt conștient de responsabilitatea pe o voi avea din această nouă postură. Totodată, doresc să le mulțumesc colegilor mei din organizația PSD Timiș pentru toată susținerea pe care mi-o acordă.”, a declarat Ioan-Petru Căprariu.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, salută decizia luată de către Guvernul României:

Încă un membru PSD Timiș pe o poziție de conducere la o instituție de nivel național este un motiv de mândrie pentru organizația noastră, care în repetate rânduri a demonstrat că este o echipă unită. Numirea colegului nostru reprezintă o dovadă a aprecierii implicării PSD Timiș în activitatea politică și nu numai, precum și o recunoaștere a profesioniștilor și a oamenilor de valoare pe care îi are organizația noastră județeană. Îl cunosc pe domnul Căprariu de foarte mulți ani, îl apreciez pentru felul în care a condus de zeci de ani instituția la nivel județean și am mare încredere în dumnealui în ceea ce privește activitatea pe care o va desfășura din noua poziție.”, a precizat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Articolul precedentCJ Timiș construiește bazine de înot în județ! Primul va fi la Jimbolia
Articolul următorLucrările de Atestat ale elevilor de la Liceul de Arte Plastice, expuse la Casa Tineretului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.