Sambată , 14 mai , ora 17, la casa de Cultură din Buziaș, în prezența a aproximativ 300 de persoane, a avut loc lansarea candidaturii domnului IOAN HUDREA la funcția de Primar al Buziașului. La manifestare, prima adunare electorală de acest gen, au mai participat pentru a susține candidatura lui  IOAN HUDREA și pentru a susține schimbarea in Buziaș, Titu Bojin- presedinte CJT, ION Raducanu – presedinte UNPR Timis si Maria Grapini- europarlamentar si presedinte PPU Timiș.

afis 1

Candidatul Ioan Hudrea le-a prezentat localnicilor veniti la eveniment, programul sau pe care il vede castigator in competitia care va desemna noul primar din Buzias.

În primul rând, cred că administrația locală are nevoie de un suflu nou, de o persoană tânără, dar și cu experiență, care are curajul de a lua decizii radicale pentru buzieșeni.
Orașul nostru are nevoie de un alt fel de management, unul transparent, corect, dar în același timp curajos și bazat pe viziune.

4

Prioritatea zero a Buziașului este atragerea fondurilor europene, doar așa orașul – stațiune se poate dezvolta și moderniza așa cum merită, având în vedere uriașul potențial turistic de care dispune.

În următoarea perioadă 2016-2020, ultimul tren pe care îl poate prinde Buziașul, fondurile europene sunt mai consistente și mai accesibile ca niciodată până acum și trebuie doar să vrem și să știm cum să le atragem.
Atragerea investitorilor străini și crearea de noi locuri de muncă, mai bine plătite, va fi a doua prioritate a mandatului meu.
Reabilitarea și modernizarea parcului, finalizarea reabilitării colonadei , sunt de asemenea foarte importante pentru dezvoltarea turismului local.

2

S-au pierdut aproape zece ani în care se puteau accesa fonduri europene, dacă am eșua încă 4 ani să atragem fonduri, Buziaș și localitățile aparținătoare Bacova și Silagiu, ar pierde principalele resurse de dezvoltare, întrucât după 2020 acordarea de fonduri europene va scade semnificativ.

De aceea e important să se voteze acum ALTFEL.
Actualul primar , dupa 16 ani și patru mandate, nu mai merită o șansă, i s-au acordat patru până acum, e suficient . Vreau să readuc Buziașul la strălucirea de altădată, să devină un oraș dezvoltat economic, turistic, cultural, pentru că are un potențial pe care niciunul dintre orașele mici ale regiunii nu îl are și pentru că doar un om cu entuziasm și implicare îl poate valorifica.

3

Buziașul trebuie să devină un oraș stațiune european, ridicat la cele mai înalte standarde, dar pentru asta, trebuie să-i determinăm și pe oamenii din jurul nostru – prieteni-vecini- rude să iasă la vot, să-i informăm corect și să gândim că dacă ceilalți doi candidați nu au ridicat Buziașul la adevărata sa valoare, având posibilitate până acum prin funcțiile avute, de ce ar face-o acum ?
Experiența, trecutul și rezultatele vorbesc pentru fiecare.

 

Articolul precedentPoliția Municipiului Timișoara are un nou șef
Articolul următorLiga a doua este aproape de ACS Poli Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.