Consiliul Județean Timiș mai are la dispoziție aproximativ două săptămâni pentru a finaliza procedura de atribuire a contractelor de servicii publice de transport rutier judeţean de persoane si să stabilească suma forfetară pe zi destinată decontării trasportului pentru elevii timișeni.

„Nu-mi explic cum sau de ce să riști o situație precum cea actuală când ești la un pas să lași aproximativ 4.200 de elevi din Timiș fără bani de transport școlar. Nici până acum, la noi în județ nu sunt stabilite sume forfetare de care pot beneficia elevii pentru decont ori vreo licitație de atribuire a traseelor de transport. Mai sunt doar două săptămâni în care conducătorii județului mai au timp să facă procedurile administrative, să inițieze ceva și în beneficiului oamenilor! Că în beneficiul lor am văzut că sunt foarte capabili, totul se rezolvă rapid”, spune consilierul judeţean PSD, Alexandru Iovescu.

„Riscăm să ajungem singurul județ din țară care nu asigură niciun fel de transport public județean!”

„Grupul consilierilor județeni ai PSD Timiș solicită ieșirea din concediu a executivului județean și convocarea unui plen extraordinar cât mai urgent, cu un proiect de hotărâre din care să rezulte o soluție pentru educația copiilor și facilitarea transportului spre școală!”, conform Grupului de consilieri judeţeni PSD.

Articolul precedentPresiune scăzută joi în localitatea Victor Vlad Delamarina
Articolul următorSimonis cere mutarea Penitenciarului din zona centrală şi face apel la Alina Gorghiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.