Inspectoratul de Poliție Județean Timiș contiuă activitatea de recrutare și selecție a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ postliceale ale M.A.I.: Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina -sesiunea ianuarie 2020 -.

Înscrierea candidaților cu domiciliul/reședința în municipiul Timișoara/jud. Timiș, înscris(ă) în cartea de identitate se face la sediul Inspectoratul de Poliție Județean Timiș,Bulevardul Take Ionescu, nr. 44-46, jud. Timiș, în zilele de MARȚI şi JOI, în intervalul orar 09:00-15:00.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere este 15.11.2019!

Detalii privind numărul de locuri aprobate pentru fiecare instituție de învățământ, condiţiile şi criteriile privind recrutarea candidaților, depunerea candidaturii, conținutul dosarului de recrutare, înscrierea şi susţinerea concursului de admitere, probele de concurs, tematica și bibliografia recomandate, se regăsesc în Anunțul postat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș: https://tm.politiaromana.ro., secțiunea Carieră – posturi scoase la concurs, precum și pe site-ul unităților de învățământ.

Alte informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Timiș, sau la nr.de telefon: 0256/402122, 402124, 402129 sau 402120.

Articolul precedentDouă localități din Timiș rămân, luni, fără apă la robinete!
Articolul următorAccident rutier din cauza unui șofer care a băut înainte de a se urca la volan. O persoană a fost rănită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.