Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, judeţul Caraş Severin, au depistat un cetățean irakian care a intrat ilegal în România cu scopul de a ajunge într-o ţară din vestul Europei.

Polițiștii aveau informații că în zonă s-ar afla o persoană străină, astfel au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, au depistat pe raza localității de frontieră Ticvaniu Mare, un cetăţean străin care nu îşi justifica prezenţa în zona de frontieră.

Întrucât, bărbatul în cauză nu deţinea documente de identitate asupra lui a fost condus la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare s-a stabilit că cel în cauză este cetățean irakian în vârstă de 32 de ani şi a declarat că încerca să ajungă într-o ţară din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cetățeanul irakian fiind predat Centrului Regional de Cazare și Proceduri pentru solicitanții de azil Timișoara, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Articolul precedent9 august, Ziua internaţională a grădinilor zoologice! La Timișoara va fi program special la Zoo
Articolul următorAtenție! Restricții de circulație până în septembrie pe mai multe străzi din zona centrală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.