Jandarmii timișeni, pe baricade în minivacanța de Rusalii!

În minivacanța de Rusalii aproximativ 350 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la un număr de 44 manifestări cultural artistice sportive, şi promoţionale ce se vor desfăşura pe raza judeţului Timiş, precum şi la obiectivele aflate în pază.

Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:

– cei care participă la manifestările religioase sau cultural artistice, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;

– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi liniştea publică. De asemenea, jandarmii pot fi apelaţi şi la numărul de telefon 0256.222.229.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here