JAZZ TM 2015, un succes în capitala Banatului

DIANE REEVES

Mii de oameni  au fost prezenți, duminică seara, în Piața Victoriei din Timișoara la  ultima seară a Festivalului Jazz TM. Spectatorii au cântat și dansat alături de artiști.

Exit OZ au fost primii artiști care au urcat pe scena din centrul Timișoarei, duminică seara. Trupa timișoreană este un proiect de jazz contemporan. Aceștia au creat o atmosferă extraordinară cu ajutorul muzicii lor, o îmbinare între mai multe stiluri muzicale.

Saxofonul lui Guillaume Perret și The Electric Epic Band i-a ridicat în picioare pe toți cei prezenți, care, timp de o oră și jumătate, s-au mișcat pe ritmurile inovatoare de jazz contemporan, funk și metal.

Guillaume Perret  03

Dianne Reeves a încheiat Festivalul Jazz TM. Artista, câștigătoare a cinci premii Grammy, dintre care cel mai recent pentru albumul „Beautiful Life”, a fost primită cu aplauze minute în șir, iar ritmurile de jazz i-a cucerit pe toți cei prezenți în Piața Victoriei.

Festivalul Jazz TM s-a aflat la cea de-a treia ediție. JazzTM 2015 s-a încheiat după trei zile de jazz care au adus la concerte peste 21.000 de oameni. Cea de-a patra ediție a festivalului va avea loc perioada 0 1-03 iulie 2016.

Festival Jazz 2015 Timisoara 03

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here