Mai multe zile de petrecere si spectacol. In 31.08.2023 si intre 01- 03.09.2023 se va desfasura a V-a editie a Zilelor Comunei Topolovatu Mare.

Evenimentul isi propune sa puna in valoare traditia autentica prin muzica, dans si arta populara, promovand frumusetea, unicitatea zonei Banatului si a comunei Topolovatu Mare in contextul globalizarii si al pastrarii indentitatii socio-culturale.

Aceasta manifestare isi propune ca tineretul sa constientizeze faptul ca muzica traditionala si portul traditional reprezinta valori indentitare importante ca formeaza un patrimoniu al tarii si care la randul sau trebuie conservat.

In data de 31.08.2023 se vor desfasura activitati la scoala din localitate de aniversare a 305 de atestare documentara a comunei.

In 01-02.09.2023 la stadionul din localitate incepand cu ora 18 se vor desfasura activitati conform afisului iar seara de 02.09 se va incheia cu un foc de artificii.

In 03.09.2023 la biserica din localitate va avea slujba iar incepand cu ora 15 pe terenul scoli va avea loc meciurile de Fotbal Old Boys intre localitatile apartinatoare.

Aceste activitati vor fi organizate de Primaria si Consiliu Local Topolovatu Mare in colaborare cu asociatia culturala Pro Datina si Consiliu Judetean Timis.

Articolul precedentTot mai mulţi drogaţi la volan! Infracţiuni rutiere în weekend
Articolul următorS-au găsit drogaţi şi în ultima zi de CODRU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.