Joi, 11 aprilie, între orele 8-18, la intersectia străzilor Torac și Câmpului se va executa o conectare de conducte. Pe durata lucrărilor este posibil ca presiunea să fie mai scăzută în partea de sud a orașului.

Vineri, 12 aprilie, între orele 8-18, la intersecția străzilor Popa Șapcă cu Constantin Brâncuși se va executa scoaterea din uz a conductei vechi de alimentare cu apă. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Constantin Brâncuși și Popa Șapcă, pe porțiunea dintre străzile Vasile Lucaci și Martir Sebastian Iordan.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentUniversitatea Politehnica Timișoara, partener de încredere pentru administrația publică și pentru companii
Articolul următorLovitură pentru Fritz și Nica: Uniunea Bulgarilor din Banat părăsește Alianța Timișoara Unită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.