Kosovari, depistaţi în mai multe taxiuri, în apropiere de frontieră

Şapte cetățeni din Kosovo, depistați de polițiștii de frontieră timișeni, în apropiere de Jimbolia!

Kosovarii au fost depistaţi pe comunicația Grabat – Jimbolia, când au fost oprite în trafic trei taximetre în care se aflau ca pasageri şapte cetăţeni străini.

Poliţiştii de frontieră au acţionat în baza unor informații primite de la o firmă de taximetrie.

Având suspiciuni cu privire la prezența în zona de frontieră, cei în cauză au fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt șapte cetăţeni din Kosovo, toți bărbați, având vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani. Bărbaţii nu aveau documente valabile pentru trecerea frontierei şi au declarat ca au încercat să treacă ilegal din Serbia pentru a ajunge în Elveția”, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cele șapte persoane au fost preluate de către autorităţile de frontieră sârbe în baza acordului de readmisie, in vederea continuării cercetărilor.

Pornind de la acest caz, recomandăm încă o dată cetăţenilor care desfăşoară activităţi de transport şi taximetrie să nu transporte persoane necunoscute în apropierea sau spre frontiera de stat, iar în situaţia în care le sunt solicitate astfel de servicii, să anunţe echipajele Poliţiei de Frontieră, apelând numărul de telefon care funcţionează non-stop, 0219590”, mai transmit reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here