Kosovari, în drum spre vestul Europei, prinși pe fâșia verde dintre Serbia și România!

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat patru cetăţeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

Seara trecută, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră au depistat, la aproximativ 200 m de linia de frontiera, patru persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România și pentru că nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Kosovo, trei adulți cu vârste cuprinse între 24 şi 48 de ani și un minor de 17 ani. Bărbații au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă în țări din vestul Europei.

Aceştia au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru cetațeni din Kosovo fiind preluați de autoritățile de frontieră sârbe în baza acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here