La 101 ani de la înființare, Cantina Socială din Timișoara face cel mai mare sandwich din România!

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara sărbătorește în 2018 împlinirea a 101 ani de existență a Cantinei Sociale, marcând acest eveniment printr-o acțiune inedită cu titlul “101 ANI CANTINĂ SOCIALĂ ÎN TIMIȘOARA – Cel mai mare sandwich din România”.

Evenimentul va avea loc în Piața Unirii din Timișoara, în data de 14 decembrie 2018, intervalul orar 11.00-13.00 și constă în realizarea unui sandwich caritabil, uriaș, de 101 metri (cel mai mare din România), de către reprezentanții tuturor instituțiilor publice, a instituțiilor aflate în subordinea Primăriei Municipiului Timișoara, angajații Cantinei Sociale, voluntari și timișoreni, precum și realizarea unui banner al evenimentului.

Evenimentul va fi o sărbătoare, o recunoaștere a caracterului și implicării sociale a cetățenilor municipiului Timișoara, a instituțiilor publice, a elevilor și a comunității de-a lungul timpului.

Proiectul va așeza Timișoara pe harta umanității, a sensibilității și a solidarității la nivel național”, spun organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here