La 18 ani deja intră la închisore. Fapta reprobabilă care a făcut-o

Tânără şi neliniştit şi borfaş! La data de 22 ianuarie 2023, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au identificat și depistat în localitatea Nădrag din județul Timiș, un tânăr, în vârstă de 18 ani, bănuit de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 15 ianuarie 2023, în jurul orei 08:00, în Parcul Poporului din Timișoara, acesta ar fi sustras din mâna unei femei telefonul mobil și a fugit. Femeia a pornit după el, iar când s-a apropiat, tânărul i-a pulverizat în față spray iritant lacrimogen, reușind să păstreze bunul sustras și să părăsească locul faptei.

La data de 22 ianuarie 2023, în urma investigațiilor efectuate, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat.

În cursul zilei de 23 ianuarie 2023, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, pe numele acestuia fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.