La Buzias avioanele rasar ca ciupercile dupa ploaie!

La sfarsitul saptamanii trecute la Buzias a fost inaugurat un bar-terasă într-un avion Lisunov, o cofetărie într-un avion Antonov și un VIP Lounge în Turnul de control „Belvedere”.

În urmă cu mai bine de zece ani, Nelu Hudrea, a avut curajul și inspirația să pună în valoare un avion sovietic Lisunov, pe care l-a transformat în restaurant – acesta devenind o emblemă a stațiunii Buziaș. Duminică, după o completă reamenajare a interiorului, barul-restaurant climatizat de 30 locuri a fost redat publicului consumator.

Cel de-al doilea obiectiv al Complexului de alimentație publică este un avion Antonov AN2, transformat în cofetărie cu 12 locuri în interior și 40 de locuri pe terasă. Aici vor fi montate și două simulatoare de zbor dedicate copiilor.

Cel de-al treilea obiectiv inaugurat este VIP Lounge „Belvedere” din Turnul de control, un spațiu de protocol intim, cu doar 12 locuri.

Cei prezenți au putut admira expoziția „Fluturi pe Aeroport” a lui Vio Coman și au vizionat o demonstrație aviatică, apreciind iscusința piloților de la Școala de Aviație „Aero West”.

Programul muzical a debutat cu recitalurile a doi folkiști lansați în Cenaclul „Flacăra” – Cristian Buică și Vasile Mardare (care a lansat și „Imnul Aeroportului”) -, fiind încheiat de trupa locală CU ASAR.

foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here