La Hornbach Oradea găsești tot ce-ți trebuie ca să ai o casă cu aspect plăcut la exterior!

Când îți amenajezi casa, nu doar amenajarea de interior este importantă pentru a crea exact ambianța pe care ți-o dorești. Exteriorul este la fel de important, pentru că acesta îți definește mai bine și designurile din interiorul locuinței.

Alegerile făcute la exterior îți definesc casa în raport cu cele din jur și te definesc, până la urmă, și pe tine în ochii vecinilor. În plus, o casă finisată corespunzător la exterior se încadrează mai bine în ansamblul grădinii tale, astfel că locul tău de relaxare în natură va fi și mai plăcut. Pentru toate aceste motive, Hornbach a creat, la Oradea, o gamă completă pentru amenajarea exterioară a casei, pentru ca tu să ai libertate și flexibilitate în alegerile tale.

Iată ce produse esențiale pentru amenajarea la exterior a locuinței găsești la Hornbach Oradea!

Uși de intrare

Ușa de la intrare poate fi un element decorativ pentru exteriorul casei tale, dacă alegi un model interesant. Pentru că sare în ochi imediat, este esențial să alegi o ușă de calitate, care se vede bine atât de la depărtare, cât și de aproape. La Hornbach Oradea găsești diferite modele, clasice sau moderne, în diferite nuanțe și cu elemente din sticlă dispuse într-o mulțime de forme.

Ferestre

Ferestrele potrivite pot schimba cu totul înfățișarea locuinței tale. Culoarea și stilul acestora trebuie alese cu atenție, pentru a obține cel mai bun efect. Înainte erau la modă ramele albe, însă tot mai multe persoane optează, în prezent, pentru geamuri de culoarea lemnului, negre sau gri. Acestea oferă un contrast mai puternic dacă clădirea este vopsită în nuanțe deschise și se creează astfel un aspect modern, care se îmbină perfect cu amenajările interioare cu același caracter.

Pentru a găsi varianta potrivită pentru tine, consultă oferta de geamuri termopan de la Hornbach Oradea într-o mulțime de nuanțe moderne. Acestea au unul, două sau trei canaturi, astfel că poți alege ferestre de mărimi diferite pentru părți distincte ale casei, în funcție de cât de multă lumină vrei să pătrundă în încăpere. 

Faianță decorativă

Pentru a obține un aspect unic al casei tale, poți aplica la exterior faianță decorativă rezistentă special concepută pentru această parte a locuinței. Poți alege un model simplu, monocrom, cu plăci de diferite lungimi și forme sau unul colorat, care va adăuga un element artistic zidurilor. O opțiune populară în prezent este mozaicul, care creează un efect ce îmbină vechiul și noul, atât în cazul amenajărilor de interior, cât și în afara locuinței. Plăcile mozaicate pot fi pătrate, alungite sau chiar hexagonale, în funcție de preferințe.

Vopsea pentru exterior

Pentru a avea flexibilitate în vopsirea casei tale la exterior, în ofertă găsești diferite tipuri de vopsea. Nuanțele variază de la alb, crem și galben, culori mai des folosite până acum, dar tendințele se schimbă, pentru că din ce în ce mai multe persoane aleg nuanțe intense de vișiniu, maro sau albastru, pentru a-și singulariza locuințele în peisajul local.

Acestea fiind zise, dacă ești în căutarea soluțiilor perfecte pentru casa ta, mergi la Hornbach Oradea sau cercetează oferta de pe site, pentru o experiență completă de shopping online. Aici vei găsi ușile, ferestrele și elementele decorative esențiale pentru a obține un design reușit.

 

Sursa foto: Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here