După un scandal incredibil la prima „tentativă” de alegeri în sânul PNL Timișoara, atunci când la Capitol a trebuit să intervină oamenii legii să aplaneze luptele, nici la Mall nu e mai bine. Liberalii încearcă din nou să organizeze alegeri, dar nu reușesc.

Alin Nica și trupa sa țin cu toți dinții să nu îl lase pe tânărul Ambruș să candideze, deși de la București s-a cerut să nu existe suspendări în prag de alegeri. Dar, Nica și mâna sa dreapta, primarul din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, acest adevărat meșter de ceremonii, dar de groază, sunt protagoniștii unui nou scandal. Și din nou Poliție și jandarmi la alegerile PNL, un partida ajuns o umbră tristă a ceea ce a fost odată, pe vremuri. Mulți membri au rămas în afara „secției de votare” și li se interzice prezența.

„În baza Regulamentului de Organizare și Funcționare al Curții de Arbitraj, a fost respinsă, în unanimitate, contestația formulată de Raul Ambruș ca nefondată. Acesta a fost invitat să își expună punctul de vedere într-o ședință și să depună completări la dosar, dar a refuzat să se prezinte la sediu sau să trimită alte informații care i-ar putea susține plângerea. În lipsa susținerii probatorii pentru aspectele semnalate de Raul Ambruș, s-a deliberat în baza documentelor existente la dosar și s-a constatat că nu există temei pentru contestația acestuia. Având în vedere suspendarea corectă și statutară a lui Raul Ambruș, cu majoritate de voturi, Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor Timișoara a invalidat candidatura acestuia pentru funcția de președinte al PNL Timișoara. Suspendarea lui Raul Ambruș a trecut în CDJ cu 73 voturi „pentru” și 8 voturi „împotrivă”, în 19 iulie 2021, înainte de emiterea unei completări a regulamentului venită de la nivel central. Atât colegii din PNL Timișoara, cât și cei din PNL Timiș s-au delimitat și au dezaprobat conduita lui Raul Ambruș, acesta fiind principalul instigator în scandalul alegerilor din 3 iulie 2021, de la PNL Timișoara”, se spune în anunțul PNL Timiș, care confirmă astfel că Ambruș să rămână fără drept de a candida. Asta deși PNL Timiș au primit recomandări scrise de la Ludovic Orban și Theodor Stolojan ca nimeni să nu fie suspendat.

 

Articolul precedent153 de cazuri noi de coronavirus raportate azi, din peste 28.000 de teste prelucrate!
Articolul următorSe deschid alte doua ghișee pentru eliberarea cazierului judiciar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.