La Timfloralis se lansează Asociația Floriștilor Români

Asociatia Floristilor din Romania

Florarii din România s-au reunit într-o asociaţie de profil la Timisoara. Acțiunea a avut loc în cadrul primei ediţii a Festivalului Florilor. Organizația își propune să reunească floriști din toată țara, care să reprezinte arta florală în spațiul public și să o integreze în stilul de viață cotidian.

Preşedintele asociaţiei, Andreea Ştör, explică: “Este o acțiune prin care adunăm toți floriștii din România, care își doresc să facă altceva și să iasă către public în ceea ce privește educația în designul floral. Noi, ca designer floriști proiectăm cu elemente naturale. E un serviciu pe care floriștii îl aduc oamenilor făăa a se simți atât de prezenți, până la urmă”.

Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, Asociația Floriștilor Români va derula, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, activități care vor avea în prim-plan atenția pentru arta florală: un cooking show unde elementele de decor floral vor face parte din ingredientele pentru preparatele culinare, un workshop pentru mămici și copii care vor învăța să îmbine câteva elemente de design floral, unul pentru profesioniștii din domeniu, și o prezentare de modă unde vestimentația va fi combinată cu accesorii florale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here