La Timișoara se deschide, în premieră, cel mai mare târg de amenajări, design și construcții din vestul țării

Spread the love

Sectorul construcții-amenajări-imobiliare din partea de vest a țării este în prim plan, în acest sfârșit de săptămână, la CRAFT (Centrul Regional de Afaceri Timișoara). CCIA Timiș organizează prima ediție a Expo Casa, Construct & Imobiliare, care se va desfășura în perioada 18-22 septembrie 2019.

Timp de cinci zile, Centrul Regional de Afaceri va fi gazda arhitecților, constructorilor, a beneficiarilor, designerilor, companiilor, inginerilor, urbaniștilor și a altor specialiști din domeniu, care vor expune. Expo Casa, Construct & Imobiliare se adresează publicului larg, dar și profesioniștilor, care vor putea să-și achiziționeze produsele din cadrul Salonului de Imobiliare, să-și amenajeze noua locuință în cadrul Salonului Amenajări Interioare, Exterioare, Instalații Electrice sau își pot proiecta și construi propria casă în cadrul Salonului Produse și Sisteme pentru Construcții, Anteprenoriat, Utilaje și Echipamente.

35 de firme cu mii de produse

Vor fi 35 de firme care vor expune produse și echipamente specifice domeniului: plăcuțe decorative din ciment, gresie, faianță, parchet, tapițerii, mobilier stil și mobilier tapițat din lemn masiv, covoare, draperii, tapet, saltele, tencuieli, vopsele, alte materiale pentru finisaje interioare și exterioare, design interior cu mușchi, licheni, plante,  sisteme acoperiș verde, materiale pentru construcții, scări interioare din lemn masiv, cărămidă aparentă, tehnologii moderne în domeniul recuperării și conservării energiei, sisteme SMART HOME”, sisteme construcții pentru imobile pasive, consultanță și construcție domuri geodezice, consultanță în domeniul construcțiilor și amenajărilor, soluții de finanțare în domeniul construcțiilor, arhitectură și proiectare în domeniul construcțiilor.

În cadrul Salonului de Imobiliare, expozanții vin în întâmpinarea celor interesați cu soluții de finanțare și consultanță în achiziționarea și alegerea personalizată a viitoarei locuințe. Totodată, Facultatea de Construcții și Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Politehnica Timișoara vor prezenta lucrări ale studenților dar și oferta educațională.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here