La Timișoara se reiau probele practice pentru permisul de conducere! Programările încep din 2 iunie

Activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere va reîncepe la data de 2 iunie, cu programarea la proba practică.

Ordinea programării se face după următoarele criterii:

– În prima etapă se vor programa candidații ale căror dosare de examinare pentru proba practică au expirat în perioada 17.03.2020 – 17.05.2020, inclusiv.
– În a doua etapă candidații care au fost programați pentru susținerea probei practice în perioada în care această probă a fost suspendată, cu excepția celor deja programați în prima etapă, vor fi reprogramați automat.

Dosarele de examinare se preiau de către serviciul nostru prin reprezentanții școlilor de șoferi.

Data programării va fi comunicată școlilor de conducători auto pentru proprii candidați, iar datele corespunzătoare vor fi postate pe site-ul Instituției Prefectului, la secțiunea Servicii Publice Comunitare, candidații fiind îndrumați să se adreseze școlilor de conducători auto unde au urmat cursul de pregătire practică.

”Rugăm ca la prezentarea la proba practică,  toți candidații să respecte indicațiile primite de la reprezentanții școlilor de șoferi și de către examinatori pentru a fi respectate măsurile de protecție impuse pentru prevenirea sau apariția cazurilor de infectare cu COVID-19”, transmit reprezentanții Prefecturii Timiș.

La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice, vor avea acces numai candidații și instructorii auto, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Candidații trebuie  să poate echipamente de protecție, pe toată durata de desfășurare a probei (obligatoriu măști de protecție, opțional mănuși).

Programarea la proba teoretică va începe cel mai probabil de la data de 15.06.2020, dar cu siguranță nu înainte.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here