La un pas de tragedie pe o șosea din Timiș

ambulanta 112

La un pas de tragedie pe o șosea din Timiș! Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în această dimineață pe DN6, în apropierea localităţii Şandra.

Un autocar cu 35 de persoane care se îndreptau spre locul de muncă şi o autoutilitară au fost implicate într-un accident. Pompierii au fost chemaţi de urgenţă şi s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două maşini de descarcerare şi trei ambulanţe, dintre care una SMURD. Din fericire, nu au fost înregistrate persoane decedate, însă trei au fost transportate la spital, cu răni minore. “Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost anunțat în jurul orei 5:20 referitor la producerea unui accident rutier pe DN6, în dreptul localității Șandra. La fața locului ne-am deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două descarcerări, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU BANAT, Bogdan Mutu.

Ceilalţi muncitori au fost transportaţi la locul de muncă cu un alt autocar. În paralel, oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here