DSC_0341

Laboratorul Aquatim de control al calității apei a fost auditat recent de RENAR. În urma auditului, laboratorul a obținut un nou certificat de acreditare, conform standardului ISO 17025/2005, certificat valabil până în anul 2019.

Procedura de acordarea a certificatelor RENAR se bazează pe verificarea îndeplinirii unor condiții legate de dotările tehnice și de calitatea serviciilor prestate. În același scop, laboratorul participă în fiecare an la programe naționale și internaţionale de comparare între laboratoare de acelaşi profil, numite scheme de încercări de competenţă, rezultatele obținute fiind foarte bune. Pentru ciclul de acreditare 2011-2014, laboratorul a participat la 15 astfel de scheme, pentru analize fizico-chimice și microbiologice ale apei. În cadrul acestor programe se testează capacitățile declarate ale laboratorului, pentru a demonstra calitatea și acuratețea rezultatelor furnizate de acesta.

Laboratorul societății Aquatim monitorizează calitatea apei potabile și uzate din Timişoara şi din judeţ, urmărind peste 40 de indicatori de calitate. Zilnic, se fac circa 200 de analize a apei, înainte ca aceasta să ajungă la robinetele timișorenilor.

lab_0601 - Copy lab_vera_0602

analize laborator aquatim

Articolul precedentLucrările de la Sala Polivalentă se fac cu viteza melcului!
Articolul următorComune din Timiș fără primari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.