Lansare cu fast a candidatilor ALDE la Timisoara!

Timisoara a fost gazda Conferinței Regionale de Prezentare a Candidaților ALDE la Alegerile Europarlamentare. La eveniment au participat aproape 1.500 de simpatizanti in frunte cu presedintele partidului Calin Popescu Tariceanu.

Am convingerea că ne vom atinge obiectivele și de această dată, la alegerile europarlamentare, care reprezintă un nou test de maturitate pentru noi. Am încredere în voi că vă veți implica cu maxima seriozitate și determinare pentru ca ALDE să reprezinte România în Parlamentul European. Vibrația și energia pozitivă pe care echipa ALDE o are de la început și până astăzi ne-a ajutat mereu să ne atingem toate obiectivele propuse. Iar cei doi candidați ai ALDE Timiș la alegerile europarlamentare, colegii mei, Ovidiu Sîrbu – secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Dan German, președintele TLDE Timiș, reprezintă o mândrie pentru organizația Timiș. Am mare încredere în ei și le urez mult success atât lor cât și tuturor candidaților!”, a spus Marian Cucsa.

La evenimetul de la Timisoara au mai participat si: Daniel Chitoiu, secretarul general al ALDE precum si candidatii Norica Nicolai, Andrei Gerea, Varujan Vosganian si Daniel Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here