Laptop-uri și tablete pentru școlile din Giroc

Primăria comunei Giroc a achiziționat laptop-uri și tablete pentru desfășurarea online a cursurilor. De asemenea, primăria va depune și un proiect pe fonduri europene pentru achiziția de tablete suplimentare pentru școlile si grădinițele din comună.
De la începutul anului școlar, autoritățile locale din comună au achiziționat măști de protecție, mănuși, viziere și halate de unică folosință pentru cadrele didactice și elevi.
Având în vedere contextul epidemiologic actual în care am început anul școlar, Primăria comunei Giroc, prin compartimentele de specialitate, a achiziționat o serie de echipamente tehnice și IT pentru buna desfășurare a orelor online din cadrul tuturor școlilor de pe raza comunei Giroc, ce urmează a fi livrate de către furnizor, în cel mai scurt timp. De asemenea, menționăm că Primăria are, în curs de depunere, un proiect cu finanțare europeană pentru achiziția de tablete suplimentare pentru școlile și grădinițele de pe raza comunei noastre.
Tot în acest context, autoritatea locală a achiziționat următoarele echipamente de protecție, atât pentru cadrele didactice, cât și pentru elevi: 35.000 măști protecție de unică folosință; 150 de viziere; 200 bonete; 2.000 mănuși; 2.000 halate de unică folosință
Menționăm că sumele alocate acestor achiziții sunt suplimentare bugetului alocat anual școlilor de pe raza comunei, fiind suportate integral de autoritatea locală“, transmite primăria Giroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here