Lectii pentru elevii din Timis la televizor!

Inspectorul scolar general Aura Danielescu a transmis in urma cu putin timp un mesaj prin care anunta ca elevii din judetul Timis vor putea face lectii online si lectii predate la televizor.

„Sunt preocupată, împreună cu toți colegii mei, de continuitatea activităților instructiv-educative și, de aceea, școlile din Timiș au accesat nenumărate resurse educaționale online, prin intermediul cărora desfășoară lecții de la distanță, dar aproape de copii.
Însă, mai presus de orice este starea de bine a copiilor și dorința ca în această perioadă în care ei stau acasă, starea lor emoțională să nu fie afectată major. De aceea, am propus colegilor profesori consilieri și profesori logopezi să gândească activități specifice, iar dumnealor au răspuns pozitiv. La începutul săptămânii, se vor organiza și, în intervalul 16.00-17, 00 vor desfășura activități online cu copiii. Pentru că în Timiș promovăm o educație incluzivă de calitate, instituțiile de învățământ special și special integrat se alătură demersului nostru și vor ține legătura, desfășurând diverse activități cu caracter terapeutic și instructiv-educativ cu copiii cu cerințe educaționale speciale, în sistem e-learning.
De asemenea, postul Tele Europa Nova este alături de noi și ne pune la dispoziție zilnic o oră în care colegii mei vor desfășura lecții pentru copiii din satele mai izolate, în care este posibil să nu aibă acces la internet. Si TVR Timisoara vine, probabil, in ajutorul nostru! Cu totii vom fi o echipa! Nu lăsăm nici un copil în urmă! Stăm acasă, dar suntem alături de toți copiii Timișului.”, a transmis Aura Danielescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here