Asociația Noi Re-Creăm din Timișoara colorează din nou orașul. De data aceasta la inițiativa și sprijinul companiei Bosch și cu implicarea artistului Corina Nani, strada Mărășesti a fost transformată într-o scenă alternativă pentru artiștii orașului. Pe covorul multicolor, asociația Noi Re-Creăm invită artiștii timișoreni și nu numai să se exprime și să ofere timișorenilor manifestări artistice care de obicei nu au loc în stradă.

Strada Mărășești se transformă pentru două luni de zile în scenă și spațiu unic în care oameni remarcabili vor lumina orașul prin talentul lor. Dansul, muzica, pictura vor ieși în stradă pentru a aduce culoare și viață în sufletele timișorenilor.

Mai mult decât atât, strada se transformă într-o epistolă cu mesaje pentru oraș și pentru cei ce îl populează. Va fi o invitație ca oamenii să se întoarcă la esența vieții, să își regăsească resursele de toleranță și să înțeleagă adevăratul sens al diversității. „Invităm timișoreni care vor să se exprime, să își valorifice talentul, să ni se alăture în acest demers, pentru a popula scena multicoloră cu energie creativă„, transmit organizatorii.

Acest proiect face parte din FISART2016 și susține programul Timișoara-Capitala Tineretului din România.

Articolul precedentMănăstirea Timișeni, un loc SPECIAL aflat la 14 km de Timișoara!
Articolul următorÎncep înscrierile pentru cursul de formator organizat de CCIAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.