Discuțiile pe tema locației centrului de legume-fructe nu par să se termine prea curând. Liderii liberali din județul Timiș cer să se reevalueze ofertele tuturor unităților administrativ teritoriale care au depus oferte cu terenuri pentru construcția centrului de legume-fructe.

Noi am cerut să se retrimită la comisia de specialiști documentațiile, să se ia în considerare și documentația de la Lovrin considerând că s-a făcut o nedreptate decretându-se că nu îndeplinește condițiile de natură juridică și practic descalificând propunerea în felul acesta. Atât am cerut, pe logică, pe rațiune, pe argumente să se ia decizia. Toată lumea spune că Lovrinul este o locație mult mai potrivită”, a spus primarul Nicolae Robu.

De aproape jumătate de ani, aleșii județeni au discuții aprinse în ședințele CJT privind locația centrului de legume-fructe. Și asta pentru că social democrații vor ca centrul să fie construit la Tomnatic, iar liberalii la Lovrin. Proiectul a picat de două ori.

Noi suntem deschiși și nu creăm nici un fel de blocaj de dezvoltare a proiectelor la nivelul județului nostru. Noi solicităm reevaluarea în cadrul comisiei specializate a tuturor celor care s-au înscris în această cursă de punere la dispoziție a terenului privind construcția Centrului de legume-fructe. În condițiile în care se va reevalua aceste oferte, binențeles cu argumente foarte clare în ceea ce privește condițiile de îndeplinire a terenului pentru construcție, nu cred că vom avea nimic împotrivă în a vota”, a spus liderul liberalilor din CJT, Nicolae Bitea.

Articolul precedentBanatul sub cod galben de ninsori!
Articolul următorPoliţiştii, în alertă! O adolescentă de 16 ani a dispărut fără urmă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.