Liberalii din Timiș pregătesc șapte candidate pentru primăriile din județ

Partidul Național Liberal Timiş continuă pregătirea pentru alegerile locale. Astfel, reprezentanții formațiunii politice au în vizor șapte candidate pentru primăriile din județ.

Anunțul a fost făcut vineri de către co-președintele PNL Timiș, Dan Popa. Potrivit acestuia, este vorba despre localitățile timișene Satchinez, Niţchidorf, Secaş, Moraviţa, Birda, Variaş şi Periam. “Avem deja șapte candidate de primar. Ăsta e un prim pas față de anii trecuți. Nu am avut până acum nicio dezertare. Au rămas tot la galben. Sunt aici, şi-au făcut dosarele,unii le-au și depus. Am reuşit să le strângem şi un număr important de semnături”, a transmis Dan Popa, co-preşdintele PNL Timiş.

În plus, au fost strânse 10.000 pentru primarul Timişoarei, 5.000 pentru Consiliul Local Timişoara şi 40.000 pentru Consiliul Judeţean Timiş. Liberalii care intră în cursa electorală au întocmit 99 de dosare pentru localităţile din judeţ. Dintre acestea, 90 au fost aprobate. Urmează ca în 26 aprilie, PNL Timiş să fie anunţați candidaţii finali.

Pe lista celor 20 de candidați la CJ Timiș nu se regăsește înscrisă nicio femeie.  În schimb, media de vârstă a acestora este sub 40 de ani.“La Consiliul Judeţean au fost mici modificări pe liste. Sorin Supuran s-a retras pentru că vrea să îşi facă alte proiecte. Am înţeles că are nişte afaceri care nu îi mai permit să facă aceste activităţi. Lista de primii 20 este de vârstă sub 40 de ani. Avem şi doi seniori, pentru că este nevoie şi de maturitate”, a completat Dan Popa, co-preşdintele PNL Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here