Lidia Laction, preşedinte al Organizaţiei de Femei ALDE Timiş

Spread the love

Alianța Liberalilor și Democraților Timiș se întărește, are un nou membru. Este vorba despre Lidia Laction, care va ocupa funcția de preşedinte al Organizaţiei de Femei ALDE Timiş.

Aceasta este fostă membră Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), filiala Timiș.  A intrat în politică din dorinţa de a schimba, lupta pentru combaterea tuturor formelor de discriminare, dar și pentru susținerea tinerilor, explică Lidia Laction.”Obiectivele politice din statutul partidului ALDE coincid cu obiectivele mele, fiind aceleaşi pentru care eu am intrat în politică. O să amintesc despre susţinerea tinerei generaţii prin programe politice care să asigure tinerilor dreptul la muncă şi vom avea proiecte şi mă voi implica personal alături de colegii mei pentru sprijinirea tinerilor în acest sens. Sunt o susţinătoare în lupta pentru combaterea tuturor formelor de discriminare şi o să vedeţi că o să venim cu multe proiecte în ceea ce privesc problemele persoanelor cu dizabilităţi. Vreau să am şi nişte proiecte privind susţinerea mediului de afaceri local, pentru că provin din mediul de afaceri local. Lucrez în acest domeniu de peste 15 ani, deţin o firmă de media producţie publicitară şi, ca atare, ştiu de ce m-am lovit de-a lungul anilor în acest domeniu. Am intrat în politică din dorinţa de a schimba, pentru că e foarte uşor să stai deoparte şi să te plângi”,  susține Lidia Laction, membră ALDE Timiș.

Remintim, la alegerile locale din 5 iunie a acestui an, Lidia Laction a fost singura femeie care a intrat în cursa pentru conducerea Consiliului Judeţean Timiş.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here