Liga AC LABS (Laboratoare Aplicate în Beneficiul Studenților) este cel mai mare proiect educațional al Ligii AC. În fiecare an, principalul obiectiv al acestui proiect constă în facilitarea colaborării între mediul academic și sectorul privat, oferind astfel studenților o oportunitate de a transforma teoria pe care o învață la facultate în practică.

În cadrul acestui proiect, studenții vor învăța lucruri noi și practice de la companii IT&C din Timișoara, care vor susține diverse laboratoare pe parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar. În cadrul proiectului poate participa orice student din Timișoara, pasionat de această arie, indiferent de facultate sau universitate. Anul trecut s-au înregistrat un număr record de 927 de studenți înscriși, dintre care 480 au participat în cadrul celor 40 de laboratoare susținute de către cele 25 de firme partenere.

Ceremonia de deschidere a proiectului Liga AC LABS va avea loc pe 27 februarie 2024, începând cu ora 14:00, la Cantina Universității Politehnica Timișoara, unde reprezentanți ai companiilor partenere vor prezenta laboratoarele pe care le vor susține în acest an. Durata laboratoarelor va fi de 10 săptămâni, oferind participanților o experiență valoroasă în domeniul IT&C. Printre firmele implicate se enumeră: Bitdefender, Continental Automotive România, Nokia, ZF Group și Eviden România.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, participanții sunt invitați să viziteze site-ul oficial al proiectului: labs.ligaac.ro sau să urmărească rețelele de socializare pe care activăm: @ligaaclabs (Instagram) și Liga AC LABS (Facebook). Perioada de înscriere este între 25 februarie 2024 și 3 martie 2024.

Articolul precedentCei care se dau cu „dizabilităţi”, pedepsiţi de poliţiştii locali
Articolul următorPSD face transferuri înainte de alegerile locale. Doi primari PNL schimbă tabăra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.