Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara organizează cea de-a noua ediție a întâlnirilor Live @ the Museum, 9 Cups of NeuroART – Vermeer, din cadrul programului acțiuni culturale@UMFT.

„Vom privi imagini din opera pictorului olandez Johannes Vermeer și vom încerca să înțelegem care poate fi legătura dintre picturile sale și neuroștiință. Evenimentul va avea loc joi, 28 martie, de la ora 18.00, în sala LMP 1, Poșta Mare”, spun organizatorii.

Reflecția va fi continuată de la ora 19.00, la Cinema Timiș, cu proiecția filmului Vermeer: Cea mai mare expoziție, regizat de David Bickerstaff, parte a programului Mari pictori pe ecran/Exhibition on Screen. Biletele pentru proiecție pot fi achiziționate online (de pe site-ul cinematografului) sau on-site.

Înscrierea la eveniment este recomandată și se face pe baza completării acestui formular:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHijVkgo-LnlPwwaUr4sGZ8S39X7f5xXxfyqX0VvsvhPxwLA/viewform?fbclid=IwAR2QIk9Qs5cguOe4hOREFko9DnrS7rWnXIUyaJJ1KpFj10SiXZHZ0VO_Ilw

Articolul precedentRețelele de apă și canalizare din Timișoara rămân prioritatea Aquatim. Unde se desfăşoară lucrări în această săptămână
Articolul următorUMF organizează un interesant simpozion: „Arta comunicării cu pacientul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.