Liviu Dragnea despre Sabin Bociu, primarul de Jebel: Asemenea oameni are PSD, oameni care nu mint

 

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a venit luni în Timişoara, dar a vizitat şi o comună din judeţ. Este vorba de Jebel, unde liderul social – democrat a văzut investiţiile din infrastructură, motiv pentru care l-a felicitat pe colegul său de partid, Sabin Bociu, pentru proiectele realizate prin PNDL, program inițiat de Dragnea pe vremea când conducea Ministerul Dezvoltării.

Am venit aici pentru că tot merg prin țară să văd lucrările care s-au finanțat printr-un program pe care l-am făcut pe când eram ministru. În peste 3200 de șantiere din țară se lucrează din plin acum, sunt drumuri comunale, ulițe, drumuri județene, drumuri locale, dispensare, spitale, școli, piețe, târguri, sedii de primării, biblioteci. (…) Domnul primar (n.r. Sabin Bociu) este un om care a schimbat această comună, este un om care acum îmi povestea că următoarea lucrare importantă este reabilitarea trotuarelor și că vrea ca pe strada principală și nu numai, să aducă un peisagist care să facă din această comună una dintre cele mai frumoase din țară. Asemenea oameni are PSD, asemenea candidați are PSD, oameni care nu mint, oameni care când ajung într-o funcție muncesc ca că lase ceva în urma lor, nu oameni care se ascund sau oameni care mint, a spus, luni, presedintele PSD, Liviu Dragnea, după ce a văzut investițiile realizate de primarul din Jebel.

Este o onoare pentru noi, pentru localitatea noastră, să avem alături o personalitate ca domnul Liviu Dragnea, care ne-a fost întotdeauna alături și fiți convinși că ne va fi alături și în continuare. Intrăm acum într-o competiție electorală și ca întotdeauna sper că sunteți alături de noi și ne urmați. Pot să vă asigur în continuare de sprijinul domnului președinte Dragnea, a domnului președinte Grindeanu, vă mulțumesc tuturor, știu că ați fost alături de noi până acum și sunt convins că vom merge în continuare în această formulă pentru binele localității noastre. Sunt mulți ce vin și spun că fac, că dreg, faptele noastre vorbesc ca întotdeauna, iar dumneavoastră aveți înțelepciunea necesară și duminică atunci când vă veți prezenta la vot veți ști ce să faceți, a spus primarul comunei Jebel, Sabin Bociu.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here