Săptămâna începe cu întreruperi în furnizarea apei, în Timiș. Mai multe localități vor fi afectate de întreruperile programate de Aquatim.

Luni, 16 septembrie, dar și marți, 17 septembrie, se va întrerupe furnizarea apei în Cernetează, între orele 9.00 – 15.00, pentru lucrări de modernizare la gospodăria de apă. De altfel, în perioada 16-20 septembrie, în intervalul orar 8.00 – 14.00, se vor spăla rețelele de apă în Chevereșu Mare, Dragșina și Vucova cu un amestec de apă și aer sub presiune, cu utilaje specializate. Astfel că presiunae apei va fi scăzută în perioadele respective și este pozsibil ca în Vucova și Dragșina furnizarea apei să se facă cu intermitențe, dată fiind capacitatea mică a rezervorului de înmagazinare. Spălarea rețelelor de apă este o parte a programului de mentenanță preventivă al Aquatim și are rolul de a asigura calitatea adecvată a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmit reprezentanții Aquatim.

Articolul precedentLa Timișoara se aleargă din nou pentru cei bolnavi de cancer. Crosul OncoHelp, la a doua ediție
Articolul următorJaf la Casa Județeană de Pensii Timiș. Hoții au furat aproximativ 50.000 de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.