Lorin Fortuna se vrea primar în Timișoara

1

Lorin Fortuna

Anunț șoc! Unul dintre liderii revolutionari, Lorin Fortuna, vrea să fie primarul Timișoarei.

Acesta este dispus să candideze la alegerile din 2016. Anunțul a fost făcut, ieri, în cadrul ședinței de plen a Consiliului Local Timișoara. Motivul este simplu: nemulțumirea pentru cum arată și este condus orașul.

De criticile lui nu a scapat edilul Nicolae Robu, care a fost mustrat pentru proiectele implementate in Timisoara. “Şi-a bătut joc de Timişoara! Uitaţi-vă ce a făcut în Piaţa Libertăţii! A  schimbat total înfăţişarea Pieţei, a distrus vegetaţia, au scos pământ germinabil şi au pus pietriş. Doresc să facem o echipă de oameni demni şi să candidăm. Dorim să schimbăm statul democratic cu statul democratic meritocratic. Introducem votul multiplu, solicităm să se înfiinţeze religia naţională, iar prin revoluţia informaţională vom elabora un nou sistem informaţional”, spune Lorin Fortuna.

Lorin Fortuna este cunoscut ca inițiatorul acțiunii prin care s-a înființat Frontul Democratic Român din clădirea Teatrului de Stat și a Operei din Timișoara, devenind președinte al acestei formațiuni politice, de tip front, constituită în condiții de ilegalitate. A participat la numeroase acțiuni civice, inclusiv de protest civic, organizate din 1990 până în prezent, în scopul întăririi societății civice românești, ca o alternativă.

A redactat, publicat și difuzat numeroase lucrări cu caracter specific civic despre revoluție, democrație, constituționalism.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here