Miercuri, 6 aprilie, între orele 9-14, se va opri apa pe strada Griviței din Buziaș pentru o intervenție la căminul de vane.

Joi, 7 aprilie, între orele 9-15, în Remetea Mare se vor spăla rezervorul de înmagazinare și rețeaua de distribuție, iar între orele 9-14 se va spăla rețeaua din Jabăr. Pe durata lucrărilor
presiunea apei va fi scăzută. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. „Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, se arată într-un comunicat Aquatim.

Articolul precedentColaborare ADID – Administraţia Bazinală de Ape Banat pentru a combate nepăsarea şi nesimţirea celor care runcă gunoie în Bega
Articolul următorContinuă sarabanda concursurilor ilegale la Primărie: „prostia are talentul de a fi insistentă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.