Lucrări Aquatim în Timişoara şi judeţ. Vezi unde abonaţii vor avea probleme de scurtă durată cu alimentarea la apă

Luni, 14 martie, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, între orele 8-16 se va sista livrarea apei în Gruni, iar între orele 9-15, în Pădureni.

Marți, 15 martie, în intervalul orar 9-17 se va executa o conectare de conducte pe strada Dunărea. Lucrarea face parte din proiectul „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în municipiul Timișoara, Traseu 5, Calea Bogdăneștilor”, iar pe durata ei se va opri apa pe Calea Bogdăneștilor (porțiunea dintre străzile Războieni și Cassian Munteanu), pe strada Dunărea (porțiunea dintre străzile Bârzava și Calea Bogdăneștilor), precum și la careul de blocuri de pe Calea Bogdăneștilor nr. 181.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here