Lucrări de mentenanţă la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I

Atenție, șoferi! Mâine între orele 08.00 – 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I se va întrerupe furnizarea energiei electrice pentru clădirea administrativă ce aparţine Biroului Vamal Porţile de Fier I. Astfel, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, în timpul executării lucrărilor de mentenanţă, pentru o perioadă de aproximativ patru ore, formalităţile de frontieră se vor desfăşura cu dificultate, fapt ce poate duce la creşterea timpilor de aşteptare la controlul de frontieră.

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni recomandă participanţilor la traficul transfrontalier tranzitarea, în intervalul orar menţionat, a punctelor de frontieră comune existente la graniţa româno- sârbă:  P.T. F. Porţile de Fier II – Gerdap II, P.T.F Naidaş –Kalugerovo, P.T.F Stamora Moraviţa-Vatin.

Conducerea Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I a dispus măsurile necesare pentru suplimentarea poliţiştilor de frontieră care efectuează controlul documentelor de călătorie, în vederea fluidizării traficului prin punctul de frontieră şi reducerea timpilor de aşteptare la terminarea lucrărilor tehnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here