Lucrări de refacere a drumurilor comunale în județul Timiș. Autoritățile din orașul Buziaș au demarat în această primăvară lucrări de pietruire a drumurilor din satele Bacova și Silagiu.

În plus, a fost implementat împreună cu Aquatim un proiect care a prevăzut alimentarea cu apă și canal în Silagiu, dar și rețea de canalizare în Bacova.“Am demarat o serie de lucrări de refacere a unor porțiuni de drumuri comunale și șanțul aferent. Acestea au fost deteriorate. Le-am pregătit, apoi să începem să punem în valoare aceste lucruri. Pe marginea drumurilor să facem șanțurile”, spune primarul orașului Buziaș, Alger Ilaș.

În Buziaș, edilul susține că vor fi refăcute trei artere importante.“În Buziaș, de un an jumate sunt demarate lucrări de reabilitare a infrastructurii subterane. Aceste vor fi în curând finalizate. În zona centrală, dar și cele periferice vom reface tot ceea ce s-a stricat, trotuarele și carosabilul. Mai exact, în zona centrală vom reface doar acea zona de iarbă, de trandafiri”, adaugă edilul.

Termenul de execuție al lucrărilor este de o lună.

Articolul precedentMandate de arestare a doi bărbați acuzați de înșelăciune
Articolul următorCum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo pentru Banat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.