Luni, 18 martie, între orele 10-12 se va opri apa în Drăgoiești pentru lucrări de mentenanță la stația de repompare.

Marți, 19 martie, între orele 8-18, la intersecția străzilor Holdelor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Holdelor, Martir Alexandru Choroși, Arhitect Ion Mincu, Aleea Aurel Ciupe, Doctor Lucian Georgevici, Aleea Franz Liebhard, Martir Ioan Mariuțac, Thomas Alva Edison, Constantin Rădulescu Motru, Pomiculturii, Cooperației, Brazilor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, inclusiv la cele două Puncte Termice din zonă.

Tot pe 18 martie, între orele 8-15 se va întrerupe furnizarea apei în Homojdia, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Oloșag pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentLa Timişoara va avea loc o noapte de poezie
Articolul următorTransferurile continuă înainte de alegeri. PSD ia din nou de la PNL, dar şi invers

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.